FAIL (the browser should render some flash content, not this). FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Humanitaire hulp
Norlha.
Norlha Houd zich bezig met de humanitaire hulp in Tibet. Zo zijn er projecten om de gezondheidszorg op gang te brengen. Ook zijn ze bezig scholen in Tibet te bouwen om het onderwijs van de grond te krijgen.Lees meer

Golden Bridge.
Golden bridge houd zich bezig met het behouden van cultuurerfgoed in Tibet. Lees meer

Centrum
Rigdzin Dzogchen Ling is een Dharma centrum te Amsterdam in de Tibetaans boeddhistische Nyingma traditie (Dudjom Tersar en Longchen Nyingthig), geleid door Rigdzin Namkha Gyatso Rinpoche afkomstig uit Kham, Tibet.

Het centrum maakt deel uit van Rigdzin Community, we zijn actief in de volgende landen:

Nederland.
Rigdzin Dzogchen Ling is opgericht in 2007. Het is een non-profit organisatie die zich inzet om het Nyingma Boeddhisme in Nederland te verspreiden. Onze sangha staat open voor iedereen, monniken, nonnen, beoefenaars van andere boeddhistische stromingen en verder voor idereen die geinteresseerd is meer over het boeddhisme te leren. Er zijn wekelijkse bijeenskomsten en regelmatig komt Namkha Rinpoche naar Nederland om onderricht te geven.

Zwitserland.
Zwitserland heeft drie centra. Het eerste centrum werdt in Juni 2002 geopend in Rolle met de naam Ewam Rigdzin Sangchen Osel Thegchok Ling. In december 2004 werd Semnyid Ngalso Ling in Lausanne geopend.

Als laatste is in oktober 2006 in Geneve het Orgyen Ling geopend. Wilt u meer infomatie over de Zwitserse evenementen zie dan Thegchok-ling

Spanje.
Het centrum in Spanje is gevestigd in Barcelona en is genaamd Rigdzin Chokor Ling.

Voor meer info zie: Rigdzin Chokor Ling

Zweden.
Het centrum in Zweden is gevestigd in Uppsala met de naam Rigdzin Padmakara Ling.

Voor meer info zie: Rigdzin Padmakara Ling


Litouwen.
De sangha in Litouwen is gevestigd in Vilnius met de naam Rigdzin Gesar Ling.


Dzogchen Ling © 2008 | Designed by Naga's Treasure | Privacy Policy