FAIL (the browser should render some flash content, not this). FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Humanitaire hulpindex-5.html
Norlha.
Norlha Houd zich bezig met de humanitaire hulp in Tibet. Zo zijn er projecten om de gezondheidszorg op gang te brengen. Ook zijn ze bezig scholen in Tibet te bouwen om het onderwijs van de grond te krijgen. Norlha werkt nauw samen met Golden Jewel Energy die naar alternatieve energiebronnen zoekt in ontwikkelingslanden.

Voor meer informatie over lopende projecten ga dan naar onze webwinkel of naar de site van Norlha
Ook deze link is erg intressant Golden Jewel Energy
Golden bridge.
Golden bridge houd zich bezig met het behouden van cultuurerfgoed in Tibet. We ondersteunen boeddhistisch kloosters voor gevluchte nonnen in Kathmandu, en streven ernaar hulpprojecten te realiseren in Oost-Tibet, door de Wereldgezondheidsorganisatie aangemerkt als een der armste en meest onderontwikkelde gebieden ter wereld.

Uw (financiele) hulp wordt meer dan gewaardeerd. U kunt bijvoorbeeld besluiten een non te sponsoren voor een bepaalde tijd. De toestand is Nepal is momenteel niet erg rooskleurig voor al degenen die daar vertoeven, in het bijzonder de (politiek) vluchtelingen hebben het zwaar.

Wilt u meer weten over de lopende projecten ga dan naar onze webwinkel of naar de site van Golden Bridge.
Centrum
Centrum.
Rigdzin Dzogchen Ling is een Dharma centrum te Amsterdam in de tibetaans boeddhistische Nyingma traditie (Dudjom Tersar en Longchen Nyingthig), geleid door Rigdzin Namkha Gyatso Rinpoche afkomstig uit Kham, Tibet. Lees meer
Dzogchen Ling © 2008 | Designed by Naga's Treasure | Privacy Policy